Overhees Primera

Over Primera Overhees

De Primera in Overhees is een prettige en overzichtelijke winkel. De medewerksters staan klaar en wijzen de weg in het ruime assortiment van deze Primera.
Dat assortiment bevat onder meer: tijdschriften, boeken, cadeauartikelen, kantoorartikelen en bekende cartridges, wenskaarten van onder meer Hallmark en Paperclip en natuurlijk het ruime assortiment van de inmiddels meer dan 150 cadeaukaarten.
Je slaagt altijd bij Primera en…Primera is er altijd om alles feestelijk in te pakken, ieder cadeautje is een feestje.

Knollenbon
Uniek is het Knollenbon-concept dat bedacht is door de Primerawinkels in Soest en hier verkocht wordt: De Knollenbon is een lokale cadeaubon die inwisselbaar is bij veel Soester winkels of restaurants.
De Gift&More Knollenbon is inwisselbaar bij ruim veertig speciaalzaken in Soest, de Knollenbon Culinair is er voor zeventien restaurants in Soest. De Knollenbon is een supercadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Een lokaal verantwoord cadeau.

Pasfotoservice, Bankzaken Post en meer
Primera biedt -al ruim tien jaar- de handige pasfotoservice aan. De pasfoto’s worden gemaakt door vakkundige mensen die werken met professionele apparatuur die voldoet aan de strakke richtlijnen van de overheid. Als je een nieuw rijbewijs nodig is kunnen ze bij Primera ook de aanvraag bij RDW doen, handig en snel!
 
Ook voor ING vragen en het openen van een (zakelijke) rekening kun je terecht. Vakkundig opgeleide medewerk(st)ers helpen je graag op weg. 
 
Naast de bekende diensten kun je bij Primera ook voor PostNL-pakketjes terecht en het is mogelijk om bij ons je OV-chip op te laden en is er een Geldmaat voor het storten en opname van biljetten

Contactgegevens Primera Overhees

Openingstijden

Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten